TiM

   Bili su tim. Bili su mit. Skladno različiti, neskladno isti. Razmjenjivali su emocije i boje, kidajući dane daleko jedno od drugog. On je djelovao distancirano, ona plašljivo bahato, no tu plašljivost on nije mogao da vidi.
   Prvi susret je počeo kašnjenjem i traženjem po trgu na kojem bi se najlakše mogao izvesti neki atentat. Malo zbunjenosti i predostrožnosti se na kraju večeri ispostavilo kao jedan od onih raz-govora koji traju četiri sata, a prođu za tren. Vanvremeno, a prostorno uslovljeno, rastanak sa blagim poljupcem u obraz je obećavao.
   Žene treba da dekolte koriste u dobrotvorne svrhe, tako da je ona znala šta treba činiti. Još uvijek kao kockari koji nisu sigurni u ulog, posle višečasovne priče, koncentracija pada. Mora da je izuzetno teško gledati zansne grudi, a ne dirnuti ih. Taj zverski poljubac posle dva, na klupi u parku, je dobio komentar: dobro došao. Usne su se pronašle- to je početak i kraj.
  Hodala je njegovim stopama, u dalekom gradu, preko dalekog mora, u tuđoj zemlji. Nisu se poznavali tada, ali su se prepoznali nekoliko godina kasnije. To je bio deža vi efekat, a ljubav potpuno nova, nestvarno jaka i iskrena.
   Oni su i tim i mit.

Comments

Popular posts from this blog

Sjećanje

Мир

Ментално здравље